
Mjölksyrning med Brigid Lefevre
Trendigt, supernyttigt och inte är det svårt heller! Här får du en introduktionskurs i mjölksyrningens ädla konst.
Hälsosam konservering
Mjölksyrning och fermentering är två ord om samma sak, en urgammal konserveringsmetod som kortfattat innebär
matlagning med mikroorganismer.
Hälsofördelarna med att mjölksyra/fermentera är flera; dels bevarar du alla näringsämnen, vitaminer och mineraler och dessutom anses mjölksyrebakterierna vara bra för tarmfloran.
Mjölksyrning med klass
Lär dig av någon som kan; Brigid LeFevre har över 15 års erfarenhet av att odla och mjölksyra grönsaker. I den här kursen får du lära dig att laga till tre gudomligt goda och superenkla inläggningar: Blandade grönsaker, rödbetor-blomkål och sist men inte minst gurkmeja-blomkål.
Lär dig mjölksyra med Brigid LeFevre.
Ps. Mjölksyrar du till barn kan du anpassa recepten genom att skippa lök och vitlök och möjligen minska lite på saltet.
Bon Appetit!
